Приложението Ignore No More няма да се хареса на тийнейджърите

Приложението “Ignore No More” е достъпна за операционната система Android и блокира телефона на детето.  То ще  може да въведе само цифрите от списъка по избор на родителите си.

Американката Шарън Стендифайрд, на която дотегнало децата и постоянно да игнорират телефонните и обаждания, създаде приложение. То принуждава безотговорните тийнейджъри да се обаждат на родителите си.

Прилоцението “Ignore No More” е достъпно за операционната система Android и блокира телефона на детето. То ще може да въвежда само цифрите от списъка по избор на родителите си.

Приложението блокира телефона, така че децата да не могат да използват телефона си, освен за да се обадят на родителите си, заяви американката. Инсталираното приложение блокира телефона, само когато детето не отговори на призива на телефонно обаждане от родителите си.

Когато телефонът е блокиран могат да се набират само номера, които родителите са избрали, както спешна медицинска помощ, противопожарната служба, полиция и т.н. След като детето се прибере при родителите си, телефона на детето сам се деблокира.

Сподели:

Коментари

коментари

Админ