Bitcoin – Как да се сдобием (изкопаем) лесно с Биткойн валута

Искате да се сдобиете(изкопаете) с Bitcoin (Биткойн) валута ето как:

Как да се сдобиете (изкопаете) Bitcoin (Биткойн) валута? Може би мнозина хора се питат това и не намират отговора. Ето за това ще ви обясним как лесно можете да направите това. Не се изискват някакво специялни технически изисквания. За да се сдобиете с виртуалната валута Bitcoin (Биткойн) в е необходимо да имате инсталиран браузер  Mozzila Firefox или Google Chrome на вашия компютър. Ако го нямате си го инсталирайте.

Следващата стъпка е да си инсталирате приложението за Mozzila Firefox или Google Chrome с което ще се сдобивате с виртуалната валута Bitcoin (Биткойн). За целта посетете този адрес: https://getcryptotab.com/244741

Сега вече имате необходимото приложение(приставка). Активирайте го (включете) CriptoTab .

След като направите всичко това, остава най-лесното да започнете да копаете виртуална валута. В браузера ви (Mozzila FireFoxили Google Chrome ), ако не сте забелязали вече има нова отметка  на лентата ви с инструментите. Ето как изглежда тя:

Bitcoin

Като щракнете на тази отметка ви се отваря страница, на приложението(разширението) с което вие ще се сдобием (изкопаем) Биткойн валута. За целта е нужно първо да се регистрирате в приложението от менюто горе в дясно. След като се регистрирате вече може да започнете да копаете. За целта вие трябва да си изберете с каква скорост да копаете виртуалната валута. Долу в ляво имате избор:

  1. OFF – Копача е изключен. Не копаете нищо.
  2. LOW – Копача е включен! Копаете на бавна скорост.
  3. NORMAL – Копача е включен! Копаете със средна скорост
  4. High – Копача е включен! Копаете с максимална скорост.

Внимание: Скороста на сдобиване(копаене) зависи изцяло от бързината на вашия компютър. С колкото по голяма скорост копаете, толкова повече товарите компютъра си. Препоръчваме ви когато използвате компютъра си да копаете с LOW за да не ви се товари.

При плащане се изисква се да имате събрани 0.00041 BTC.  Съветваме ви също да си направите портфейл в този сайт https://blockchain.info ,където можете да съхранявате няколко вида виртуални валути.

 

Сподели:

Коментари

коментари

Админ