Шест упражнения за красиви и добре оформени ръце

Всички от нежния пол копнеят за красиво оформени ръце, особено в топлите дни, когато има модно господство на потници и къси ръкави.
Алекс Силвър-Феган, която е фитнес инструктор, споделя упражнения за красиви и добре оформени ръце без фитнес оборудване, използвайки само теглото на тялото си.

Упражнения за ръце 1: Продължителност 30 секунди

Застанете в позиция за лицеви опори. Повдигнете дупето към тавана и с лявата ръка се свържете към дясното стъпало. След това, повдигайте лявата ръка нагоре и с полукръгла движение насочете към задната част на десния крак. Повторете упражнението и с дясната ръка.

Упражнения за ръце 1

Упражнения за ръце 2: Продължителност 30 секунди

Застанете в позиция за лицеви опори. Дланите поставете под раменете, а тялото ще ви бъде по права линия. Отпускайте гърдите към пода, но внимавайте при пускането, лактите да формират “стрела”, т.е. да бъдат насочени назад.

Упражнения за ръце 2

Упражнения за ръце 3: Продължителност 30 секунди

Застанете в Планк позиция. Дланите да ви лежат на пода и да бъдат насочени напред. Повдигайте дупето нагоре, докато спускате предната част надолу, но внимавайте краката ви бъдат изпънати. Върнете се в изходна позиция.

Упражнения за ръце 3

Упражнения за ръце 4: Продължителност 30 секунди

Застанете в Планк позиция, подлакътниците да ви лежат на пода. След това с помощта на дясната ръка повдигайте тялото нагоре, докато двете ръце не ви бъдат изправени. Повторете същото упражнение, вдигайки и с лявата ръка.

Упражнения за ръце 4

Упражнения за ръце 5: Продължителност 60 секунди

Легнете по корем на пода и повдигнете на ръцете. Отлепете дясната длан на пода, с нея докоснете лявото рамо и се завъртете към тавана. Направете го няколко пъти с дясната ръка, а след това преминете към другата страна.

Упражнения за ръце 5

Упражнения за ръце 6: Продължителност 60 секунди

Легнете по корем на пода. Повдигнете ръцете и краката нагоре в поза “Супермен”. Едновременно повдигайте ги десния крак и лявата ръка, колкото можете по-горе, а след това същото направете с левия крак и дясната ръка.

Упражнения за ръце 6

 

Сподели:

Коментари

коментари

Админ