Решение на главоболие за 1 минута само с три трика!

Решение на главоболие за 1 минута само с три трика!

Главоболието е най-често неприятно явление, което може много бързо да ви наруши настроението. Причините за главоболието и интензивността на болката са различни. Въпреки това, преди да използвате лекарствата опитайте тези 3 трика,за които ще ви е необходимо само 1 минута за неговото решение.

1.Молив
Когато сме нервни, напрегнати и стресирани, често подсъзнателно си стискаме зъбите с което напъваме мускулите, които свързват челюстта с слепоочията и това води до главоболие.За да избегнете това, само гризнете молив, който ще попречи на работата на челюстта, ще ви облекчи и с това ще предотврати болката.

2.Ментол
Ако имате проблем с възпаление на синусите и алергиите направете масаж на челото с помощта на етерично масло от мента. На дланите поставете малко зехтин и добавете няколко капки етерично масло от мента. С пръст нанесете по челото и областта на синусите около носа и слепоочията, така с кръгови движения масажирайте лицето около една минута. Ако искате може и повече.

3.Акупресура
Акупресура е древна техника, която с помощта на определени точки на тялото може да облекчи или премахне многобройните оплаквания. Намерете мястото на горната част на дланта, където се сливат палеца и показалеца. Натиснете върху мястото, и с бавни движения масажирайте кръгово около 1 минута.

Сподели:

Коментари

коментари

Админ