Десет неща, които научих след като станах негова приятелка!

Десет неща, които научих след като станах негова приятелка!
1. Избягвам завишени очаквания

Най-лошото нещо, което можете да си направите сами да очаквате твърде много. Ако поне малко си намалите критериите и очакванията, тогава няма какво да ви изненада и по този начин винаги ще получавате повече. Оставете нещата сами да вървят по своя курс.

2. Избирам да бъда искрена

И нищо по-малко от това. Винаги ще бъда, защото точно на него му дължа моята искреност.

3. “Мисля за теб”

Научих,че такова съобщение му прави деня хубав и поне в този миг забравя всички грижи и главоболия на работа. Знам, че докато чете съобщението на лицето му ще се изобрази искрена усмивка, дори и очите му ще блеснат.

4. Време за себе си

Той има нужда да бъде сам с приятели и това е добре. Научих как да постигна да развивам своя социален живот извън пределите на нашата връзка и прекрасно функционираме. Усещането е задължително, когато всеки има време само за себе си.

5. Без значение какво е било …

Той е винаги тук, за мен, както и аз, че съм тук за него. Научих как да го разпусна чрез забавни снимки или му купувам любимият шоколад. Научих, че когато се нуждае от подкрепа аз винаги трябва да съм до него, независимо от това какви планове съм имала.

6. Не оставяй кавгите нерешени

Да, понякога и аз знам, че се впускам в излишни кавги, но винаги ще излезе начин да решим всички проблеми. Научих, че кавгите ни харчат това малко време, което прекарваме заедно, но в края на деня се справяме с дълги прегръдки и много разговори.

7. Обичам заради това, че е

Не е заради това, че има или няма. Обичам точно такъв, какъвто е и никога не бих пожелала да променя нещо при него. Тъй като научих как да харесаш всичките му недостатъци.

8. Искам да му липсвам

Научих, че ако не прекараме няколко дни, ще му липсвам повече. По този начин аз поддържам искри в нашата връзка, а можете да опитате и вие.

9. Научих какво означава вярност и доверие

Накрая научих да не проучвани неговата вярност и научих как да имам пълно доверие в него.

10. Научих се да бъда приятел

Освен негова приятелка, научих как да бъда най-добрият му приятел. Можем да седим с часове да говорим и да не се целунем, и точно това е цялата магия. Ние сме най-добрите приятели, които безусловно се искат и научих, че приятелството е основа за всяка връзка.

Сподели:

Коментари

коментари

Админ