Защо аз нямам мъж, а много по-зле от мен вече се омъжиха?

Защо аз нямам мъж, а много по-зле от мен вече се омъжиха?

Ако сте дошли във фазата да се питате как е възможно да нямате мъж, а много “по-зле” от вас вече се омъжиха, време е да сканирате себе си и да откриете причината, поради която това е така.

Не искам да излизам

Перфектния принц се появява на вратата само в приказките и холивудските филми. В живота, трябва да се постараете и за начало излезете от дома. Не трябва да “висите” по клубовете, отидете на кино, на курс, разхождайте се.

Вие сте светлината на света

Добре е да се посветите на себе си и да се насладите на дейностите, които ви правят щастливи. Но ако го правите постоянно, ще се стигне до ситуация да искате да правите неща, които само вие искате и когато се появи потенциалното момче, бързо ще ви отпише.

Твърде сте заети

Това е реален проблем на 21-ви век и неговия ритъм ни притиска. Но ако добре се организирате и си подредите приоритетите, ще разберете, че вероятно имате много празно време, което можете да прехвърлите към забавление.

Имате твърде високи стандарти

Търсите партньор, който е образован, но не мързелува, заможен, а без змия в портфейла, остроумен, но не се шегува на ваша сметка, романтичен, но не жалка, нежен, но и груб, когато трябва, и разбира красив, но да не стои само във фитнеса. Ако сте вие ​​съвършени само напред.

Твърде сте агресивни и нетактични

Не е проблем, че ще кажете, а как. Ако някого само сте се запознали и сте атакувате както е на ринга, и е пожела веднага да избяга. Намалете звука, свалете топката, а споровете оставете за момента, тогава ще се запознаете по-добре.

 

 

Сподели:

Коментари

коментари

Админ